Το καλάθι μου

Κλείσιμο καλαθιού

Έχεις Τριχόπτωση; Δες ποιά είναι η πιό προσιτή & οικονομική λύση

Δημοσιεύτηκε

Η χρήση προϊόντων που κρύβουν ή καμουφλάρουν τα αδύνατα μαλλιά και την τριχόπτωση είναι η πιο προσιτά οικονομική λύση με πολλά πλεονεκτήματα αλλά και σημαντικούς περιορισμούς.
Αποτελούν προϊόντα LIFESTYLE, χωρίς να έχουν καμία ιδιότητα να αναστέλλουν ή να αντιστρέφουν την τριχόπτωση και αν χρησιμοποιηθούν σωστά μπορούν να έχουν δραματικά θετικό αποτέλεσμα τόσο στην εμφάνιση όσο και στην ψυχολογία αυτού που θα διαλέξει να τα χρησιμοποιεί.
Πράγματι, αρκετά είναι τα άτομα που χρησιμοποιούν τέτοια προϊόντα κυρίως στο εξωτερικό, αφού στην Ελλάδα δεν είναι αρκετά διαδεδομένα και η χρήση τέτοιων προϊόντων περνάει απαρατήρητη από τους πάντες. Φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο σε άτομα της τηλεόρασης ή του δημόσιου βίου, αλλά σε άτομα καθημερινά που κυκλοφορούν ανάμεσα μας, το συνάδελφο, το γείτονα και το φίλο.
Το πόσο αισθητικά καλό θα είναι το αποτέλεσμα από την χρήση ενός τέτοιου προϊόντος εξαρτάται από το εύρος της αλωπεκίας, το σημείο του κεφαλιού που πάσχει, από το είδος του προϊόντος και από τον τρόπο χρήσης του
Η επιτυχία όλων των προϊόντων βασίζεται στο ότι εξαφανίζουν την αντίθεση του χρώματος του δέρματος με αυτού των μαλλιών δίνοντας την επιτυχημένη ψευδαίσθηση πυκνής τριχοφυΐας στα σημεία που αυτή έχει αδυνατίσει.
Η εφαρμογή τους όμως μπορεί να γίνει μόνο σε σημεία με κάποια έστω και αραιή τριχοφυΐα, αφού στα άδεια σημεία θα γινόταν αμέσως εμφανής η εξάλειψη του δερματικής απόχρωσης. Σε σημεία όμως που υπάρχουν τρίχες να ‘’δέσουν’’ και να καλύψουν το σημείο αυτό, το αποτέλεσμα είναι τις περισσότερες φορές καλό.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΙΚΡΟΪΝΩΝ

Τα προϊόντα μικροϊνών διαφέρουν από τα αλλά προϊόντα και ανήκουν στην κατηγόρια των προϊόντων με ΝΑΝΟ-σωματίδια που εμφανίστηκε μόλις τα τελευταία χρόνια. Τα προϊόντα αντίθετα με τα υπόλοιπα δεν βασίζονται στον απευθείας χρωματισμό του δέρματος προκείμενου να μειώνει την αντίθεση δέρματος-μαλλιών.
Τα προϊόντα μικροϊνών αποτελούνται από ίνες κερατίνης, πρωτεΐνης ίδιας κατηγόριας με την φυσική τρίχα, κομμένες με χρήση LASER σε πολύ μικρό μέγεθος που τοποθετούνται πάνω στα μαλλιά και δίνουν την εντύπωση απόλυτα φυσικής, πυκνότερης τριχοφυΐας.
Η χρήση γίνεται με τον ίδιο τρόπο που κανείς ρίχνει αλάτι στο φαγητό, δηλαδή κουνώντας το δοχείο πάνω-κάτω ελαφρά προκείμενου να πέσουν οι μικροίνες πάνω στα υπάρχοντα μαλλιά με τα οποία θα ενωθούν μέσω της φυσικής στατικής ηλεκτρικής φόρτισης που έχουν τα μαλλιά. Οι μικροΐνες προσκολλώνται στα μαλλιά και παραμένουν μέχρι το επόμενο λούσιμο.
Το αποτέλεσμα μπορεί να το παρομοιάσει κανείς με την εικόνα ενός δασούς με δέντρα με κομμένα κλαδιά (πριν) και ενός δασούς με δέντρα με κλαδιά (μετά), όπου οι μικροΐνες παρομοιάζονται με τα κλαδιά αφού ενώνονται σχεδόν κάθετα με τις τρίχες του κεφαλιού και τις κάνουν να δείχνουν πολύ πιο παχιές από πριν.
Η ένωση των μικροϊνών πρέπει να ενισχυθεί με την χρήση μιας λακ για διατήρηση του αποτελέσματος, αφού ο δεσμός μικροϊνών και τριχών βελτιώνεται σημαντικά.
Όπως είναι προφανές η χρήση του προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο σε σημεία με υπάρχουσα τριχοφυΐα που έχει αδυνατίσει και αραιώσει, αφού τα τελείως άδεια από τριχοφυΐα σημεία με το χνούδι δεν μπορούν να κρατήσουν ικανοποιητικά τις μικροΐνες. Στα σημεία όμως που γίνεται σωστή εφαρμογή το αποτέλεσμα είναι άριστο και η εντόπιση της χρήσης του είναι αδύνατη ακόμα και από πολλή κοντινή απόσταση.
Σημαντικό πλεονέκτημα της κατηγορίας αυτής προϊόντων είναι πως τα συστατικά τους είναι απόλυτα φυσικά, καθότι αποτελούνται από φυσικό μαλλί όπως το πουλόβερ που φοράμε. Για το λόγο αυτό, προτείνονται από Ιατρούς ελεύθερα, ακόμα και λίγες μέρες μετά τη Μεταμόσχευση Τριχοθυλακίων, αφού δεν βάφει το δέρμα και μπορεί να καλύπτει τις προσωρινές ούλες της επέμβασης χωρίς να παρεμβάλλεται στην διαδικασία επούλωσης

Θέλεις ένα ΚΜax ΔΩΡΟ;

Δοκίμασε κι εσύ το KMax fibers για πυκνά, νεανικά μαλλιά σε 1 κίνηση! Συμπλήρωσε το email σου & θα επικοινωνήσουμε μαζί σου, για την αποστολή* μίας συσκευασίας δοκιμής KMax στην απόχρωση που επιθυμείς! ΔΩΡΟ! Χωρίς καμία χρέωση για το προϊόν, χωρίς έξοδα αποστολής. Δοκίμασέ το, αξίζει να αποκτήσεις ξανά πυκνά μαλλιά! (*ισχύει μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδος.)

SEARCH THIS STORE