Το καλάθι μου

Κλείσιμο καλαθιού

Αποκτήστε το KMax

1. Βρείτε την απόχρωση που σας ταιριάζει

Είναι πολύ εύκολο να επιλέξετε και να εφαρμόσετε τις μικροΐνες KMax και να έχετε όσο πυκνά μαλλιά θέλετε σε όποιο στάδιο τριχόπτωσης κι αν βρίσκεστε, όσο λεπτά και αραιά  είναι τα μαλλιά σας!
Για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα επιλέψτε σωστά την απόχρωση που σας ταιριάζει. Οι 8 φυσικές αποχρώσεις του KMax είναι κατάλληλες για κάθε χρώμα μαλλιών. Θυμηθείτε! Ακόμα και αν επιλέξετε λάθος αποχρωση την 1η φορά, μπορείτε να μας επιστρέψετε την συσκευασία εντός 30 ημερών ακόμα κι αν την έχετε χρησιμοποιήσει! Θα σας στείλουμε χωρίς καμία επιπλεόν χρέωση τη σωστή απόχρωση για να έχετε αποτέλεσμα στο KMax-imum!

2. Δείτε ποιο μέγεθος ταιριάζει στις ανάγκες σας

Έαν κάνετε καθημερινή χρήση του προϊόντος και η επιφάνεια της αραίωσης είναι μεγάλη προτιμήστε την Large συσκευασία που έχει 27,5gr. δηλαδή 2,5 φορές σχεδόν περισσότερη ποσότητα απο τη Regular. Διαρκεί για 60-100 χρήσεις. 
Εαν η χρήση του προϊόντος είναι κανονική ή η αραιωση δεν ειναι μεγάλη προτιμήστε την Regular συσκευασία που διαρκεί για 30-50 χρήσεις.
Το πρακτικό μέγεθος της Regular συσκευασίας, σας επιτρέπει να το έχετε πάντοτε και παντού μαζί σας! 

3. Μπείτε στο e-shop και αποκτήστε το KMax

Τώρα που γνωρίζετε την απόχρωση και το μέγεθος που επιθυμείτε αποκτήστε το KMax εδώ.


Θέλεις ένα ΚΜax ΔΩΡΟ;

Δοκίμασε κι εσύ το KMax fibers για πυκνά, νεανικά μαλλιά σε 1 κίνηση! Συμπλήρωσε το email σου & θα επικοινωνήσουμε μαζί σου, για την αποστολή* μίας συσκευασίας δοκιμής KMax στην απόχρωση που επιθυμείς! ΔΩΡΟ! Χωρίς καμία χρέωση για το προϊόν, χωρίς έξοδα αποστολής. Δοκίμασέ το, αξίζει να αποκτήσεις ξανά πυκνά μαλλιά! (*ισχύει μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδος.)

SEARCH THIS STORE