Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

#Tamalliamaspiso

Τα μαλλιά μας πίσω!

Ο Χρήστος Φερεντίνος γίνεται μάρτυρας σε καθημερινές ιστορίες …συνομωσίας! Ιστορίες αστείες, περίεργες και καμιά φορά …ακραίες που σε κάνουν να θέλεις να φωνάξεις  …«τα μαλλιά μας πίσω!»

  • Είναι οι πολιτικοί εξωγήινοι;
  • Είναι η γη επίπεδη;
  • Μας παρακολουθούν από την τηλεόραση;
  • Ήταν οι Έλληνες αυτοί που πάτησαν πρώτοι στο φεγγάρι;

Αν σου … «πέφτουν τα μαλλιά» με όλα τα περίεργα και απίθανα που ακούς τότε ήρθε η ώρα να φωνάξεις κι εσύ «Τα μαλλιά μας πίσω!»

Κι αν δεν είναι μόνο τα κουφά ή τα παράξενα που σου ρίχνουν τα μαλλιά και τη διάθεση και σε κάνουν να θέλεις να φωνάξεις «Τα μαλλιά μας πίσω!» η λύση είναι το KMax Milano!

 

ΚΜax Milano Hair Fibers προϊόντα για την Τριχόπτωση, την αραίωση μαλλιών και την αλωπεκία

Εάν σας προβληματίζει η αραίωση μαλλιών, με το ΚΜax Milano Hair Fibers δείτε τα μαλλιά σας να γίνονται ξανά πλούσια και νεανικά, με ΜΙΑ μόνο κίνηση!

Για περισσότερο από 30 χρόνια, εκατομμύρια άνδρες & γυναίκες, σε όλο το κόσμο, εμπιστεύονται το KMax και απολαμβάνουν ξανά στον καθρέπτη τους πλούσια νεανικά μαλλιά!

 

«Τα μαλλιά μας πίσω!»

Με το KMax Milano Hair Fibers μπορείτε κι εσείς να αντιμετωπίστε αποτελεσματικά την τριχόπτωση και την αραίωση των μαλλιών. Δείτε τη διαφορά στην εμφάνιση των μαλλιών σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Χαρείτε ΞΑΝΑ πλούσια μαλλιά και νεανική εμφάνιση με ιταλική φινέτσα!

Το KMax Milano καλύπτει άμεσα τα αραιά, αδύναμα και λεπτά μαλλιά, χαρίζοντας ένα πλούσιο και πυκνό αποτέλεσμα. Αποτελείται από 100% μικροΐνες φυσικής Κερατίνης υψηλής ποιότητας, της ίδιας πρωτεΐνης που συνθέτει τα μαλλιά μας.  Με τη βοήθεια του φυσικού στατικού ηλεκτρισμού των μαλλιών οι μικροΐνες μαγνητίζονται και παραμένουν σταθερά προσκολλημένες πάνω στα φυσικά σας μαλλιά. Είναι κατάλληλο για χρήση από άνδρες και γυναίκες και φεύγει με ένα απλό λούσιμο. Δεν είναι μπογιά, βαφή ή σπρέι. Δεν φεύγει με τον αέρα, τον ιδρώτα ή το χάδι. Κανείς ποτέ δεν θα καταλάβει ότι το χρησιμοποιείτε, όσο κοντά κι αν έρθει! Δείτε εδώ αποτελέσματα από τη χρήση του KMax Milano σε άνδρες και γυναίκες και φανταστείτε τι μπορεί να κάνει για εσάς!

Τα προϊόντα KMax Milano κατασκευάζονται εξ’ολοκλήρου στην Ιταλία και εισάγονται συσκευασμένα. Περιέχουν φυσικά συστατικά, επιλεγμένα με τα αυστηρότερα standards ποιότητας και είναι δερματολογικά ελεγμένα. Όλα τα προϊόντα KMax Milano φέρουν τη σήμανση CPNP της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ασφαλή παραγωγή και κυκλοφορία καλλυντικών προιόντων.

 

ΚΜax.gr  Τα μαλλιά μας πίσω!

Τα μαλλιά μας πίσω - Backstage photos

Τίτλος κειμένου

Εδώ μπορεί να μπει έξτρα κείμενο, μαζί με φωτογραφία από δίπλα.

Αποκτήστε το KMax Milano

KMax Blog - Άρθρα & Tips για φυσικά πυκνά μαλλιά!

Μάθετε τα πάντα αναφορικά με τα προϊόντα KMax Milano και βρείτε tips και συμβουλές από τους επαγγελματίες