Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Αποκτήστε το KMax Milano

1. Επιλέξτε την απόχρωση KMax Milano Hair Fibers που ταιριάζει στα μαλλιά σας!

Πατήστε πάνω στην απόχρωση του KMax Milano Hair Fibers που σας ενδιαφέρει, για λεπτομέρειες.  Οι 9 απόλυτα φυσικές αποχρώσεις του, κάνουν την επιλογή που ταιριάζει στα δικά σας μαλλιά εύκολη και γρήγορη. Οι αποχρώσεις του δεν περιέχουν χρωστικές ή άλλες επιβλαβείς χημικές ουσίες, αντίθετα με άλλα προϊόντα! Τα προϊόντα KMax Milano περιέχουν 100% φυσική κερατίνη και είναι δερματολογικά ελεγμένα. Κατασκευάζονται εξ’ολοκλήρου στην Ιταλία, τηρώντας τα  αυστηρά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε όλες τις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας.

2. Επιλέξτε το μέγεθος συσκευασίας που σας ταιριάζει

  • Travel size (5 gm): Διαρκεί για 10-20 χρήσεις, ανάλογα με το στάδιο αραίωσης
  • Regular size (15 gm): Διαρκεί για 40-60 χρήσεις, ανάλογα με το στάδιο αραίωσης
  • Large size (32 gm): Διαρκεί για 100-150 χρήσεις, όφελος έως και 35%*
  • Refill size (55 gm): Διαρκεί για 200-300 χρήσεις. Σε αεροστεγή, επανασφραγιζόμενη συσκευασία, eco aluminum foil pack. Η συσκευασία refill καλύπτει πλήρως τις ανάγκες συχνής χρήσης. Αδειάστε μέρος της ποσότητας σε μία άδεια συσκευασία regular ή large & είναι έτοιμη προς χρήση. Φυλάξετε το υπόλοιπο, κλείνοντας την επανασφραγιζόμενη συσκευασία.

*(σε σύγκριση με τη συσκευασία Regular)

3. Αποκτήστε το KMax Milano Hair Fibers

Πείτε για πάντα “αντίο” στα αραιά, λεπτά και αδύναμα μαλλιά και αποκτήστε σήμερα τις μικροΐνες πύκνωσης  μαλλιών KMax Milano από 100% φυσική κερατίνη. Το αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό που δεν ξεχωρίζει από τα φυσικά σας μαλλιά. Κανείς ποτέ δε θα μπορέσει να αντιληφθεί το παραμικρό, όσο κοντά κι αν έρθει! Δεν φεύγει με το χάδι, τον ιδρώτα, τον αέρα ή τη βροχή. Με το KMax Milano Hair Fibers αποκτήστε ξανά πλούσια και νεανικά μαλλιά κάθε ημέρα, για όλη την ημέρα!

KMax Blog - Άρθρα & Tips για φυσικά πυκνά μαλλιά!

Μάθετε τα πάντα αναφορικά με τα προϊόντα KMax Milano και βρείτε tips και συμβουλές από τους επαγγελματίες