Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Συχνές ερωτήσεις

συχνές ερωτήσεις για τις ινες μαλλιων και όλα τα προϊόντα της σειράς kmax milano

Έχετε απορίες για τα προϊόντα KMax Milano; Δείτε όλες τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που δεχόμαστε για τις ίνες μαλλιών KMax Milano καθώς και για όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς KMax Milano.
Δεν σας κάλυψαν οι συχνές ερωτήσεις που έχουμε δεχτεί; Έχετε και εσείς κάποια ερώτηση ή απορία πάνω στα προϊόντα της σειράς KMax Milano; Στείλτε μας την ερώτησή σας στο info@kmax.gr και εμείς θα την αναρτήσουμε στις συχνές ερωτήσεις και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Από τι είναι φτιαγμένο το KMax Milano;

Το KMax Milano αποτελείται από μικροϊνες φυσικής κερατίνης, της ίδιας πρωτεΐνης που συνθέτει την ανθρώπινη τρίχα.

Είναι 100% φυσικό, αδρανές και ασφαλές προϊόν. Παράγεται στην Ιταλία και εισάγεται στην Ελλάδα συσκευασμένο.

Πώς δουλεύει KMax Milano;

Τα μικροϊνίδια προσκολλώνται με το φυσικό στατικό ηλεκτρισμό των μαλλιών στα αραιά μαλλιά και κυριολεκτικά εξαφανίζουν την εικόνα της αραίωσης μπροστά στα μάτια σας.

Αυτή η εντυπωσιακή μεταμόρφωση πραγματοποιείται σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα και διαρκεί όσες ώρες επιθυμείτε, μέχρι το επόμενο λούσιμο!

Πώς το χρησιμοποιώ;

Το KMax Milano είναι απλούστατο στην εφαρμογή, απλά ανακινήστε τη συσκευασία απαλά πάνω στα σημεία της αραιής τριχοφυΐας.
Όποτε θέλετε να δείξετε ή να νιώσετε νεότεροι και ομορφότεροι, χρησιμοποιείστε το και η ικανοποίηση που θα νιώσετε από την εικόνα των μαλλιών σας, θα είναι ανεκτίμητη.

Αν βρέξει τι γίνεται; Αν ιδρώσω;

Αν το προϊόν έχει εφαρμοστεί με σωστό τρόπο και μέτρο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Γενικά, το KMax Milano δεν επηρεάζεται από τη βροχή, το νερό και τον ιδρώτα, εκτός να κανείς λουστεί ή κάνει μπάνιο στη θάλασσα.

ΔΕΝ πρόκειται ΠΟΤΕ να εκτεθείτε και να φανεί σαν να κυλάει κάποια…μπογιά από τα μαλλιά σας. Απλά, το νερό θα αποκολλήσει τα μικροϊνίδια από τα μαλλιά και θα αδυνατίσει λίγο το αποτέλεσμα.

Πόσο διαρκεί η συσκευασία KMax Milano;

Η συσκευασία Regular KMax Milano για μια μέτρια αραίωση/τριχόπτωση θα διαρκέσει για περίπου 40-50 χρήσεις. Αν τα μαλλιά σας είναι πυκνότερα προφανώς θα διαρκέσει περισσότερο.

Μπορεί να προκαλέσει οποιοδήποτε πρόβλημα στα μαλλιά ή στο δέρμα;

Το KMax Milano είναι απόλυτα αδρανές και ασφαλές και δεν περιέχει χημικά.

Δεν προκαλεί καμία αλλεργική ή δερματική αντίδραση και δεν επηρεάζει τον κύκλο ζωής των τριχοθυλακίων.

Περιέχει χημικά;

Τα χρώματα που περιέχονται στο KMax Milano ανήκουν στην κατηγορία FDC, (Food, Drugs Cosmetics), δηλαδή χρώματα που περιέχονται σε τρόφιμα, φαρμακευτικά σκευάσματα και καλλυντικά.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το KMax Milano ταυτόχρονα με τοπικά φαρμακευτικά σκευάσματα ή καλλυντικά;

Το KMax Milano είναι απόλυτα συμβατό με την ταυτόχρονη εφαρμογή κάθε τοπικής αγωγής ή αγωγής από το στόμα για την τριχόπτωση.

Αν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε φαρμακευτικό ή καλλυντικό σκεύασμα ενάντια στην τριχόπτωση, χρησιμοποιήστε το KMax Milano αφού στεγνώσει το τοπικό διάλυμα, προκειμένου να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα.

Πόσο παραμένει το KMax Milano στα μαλλιά;

Το KMax Milano παραμένει μέχρι το επόμενο λούσιμο. Το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό όταν τα μαλλιά είναι φρεσκολουσμένα και στεγνά.

Είναι το KMax Milano κατάλληλο για το τύπο των μαλλιών μου;

Ναι! Το KMax Milano είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, ίσια, σγουρά, σπαστά, λεπτά, αδύναμα, βαμμένα, γκρίζα κ.λπ.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω προϊόντα styling μαζί με το KMax Milano;

Φυσικά και μπορείτε. Απλά μην το παρακάνετε με τη χρήση προϊόντων styling όπως το gel ή το κερί. Τα προϊόντα αυτά κολλάνε μεταξύ τους τις τρίχες και τα κάνουν να φαίνονται πιο αραιά!

Μπορεί το KMax Milano να λεκιάσει τα ρούχα ή τα σεντόνια;

Το KMax Milano παραμένει στα μαλλιά λόγω του φυσικού στατικού φορτίου των τριχών και απομακρύνεται από κάθε άλλη επιφάνεια με απλό τίναγμα ή φύσημα. Δε χρωματίζει ούτε λεκιάζει τα ρούχα ή τα σεντόνια.

Μπορώ να χτενίζω τα μαλλιά μου μετά τη χρήση KMax Milano;

Φυσικά, αρκεί να χρησιμοποιήστε μια αραιή πλαστική βούρτσα, όχι πυκνή χτένα ή βούρτσα από τρίχα.

Toppik Blog

Για πολλούς, το KMax Milano είναι το πολυτιμότερο μυστικό τους

Το KMax Blog είναι ένα ασφαλές μέρος για ερωτήσεις σχετικά με το KMax Milano προϊόντα και tips ειδικών αλλά και συμβουλές από τους επαγγελματίες.