Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Τι είναι το KMax Milano

KMax Milano Hairfibers: Ίνες Πύκνωσης Μαλλιών σαν Φυσικός Μαγνήτης!

Το KMax Milano (προφέρεται Kέϊ-Μαξ) είναι ίνες πύκνωσης μαλλιών που καλύπτουν άμεσα τα αραιά, αδύναμα και λεπτά μαλλιά, χαρίζοντας ένα πλούσιο και πυκνό αποτέλεσμα! Οι μικροΐνες του αποτελούνται από φυσική Κερατίνη υψηλής ποιότητας, της ίδιας πρωτεΐνης που συνθέτει τα μαλλιά μας.  Οι μικροΐνες  μαγνητίζονται από το φυσικό στατικό ηλεκτρισμό των μαλλιών. Παραμένουν σταθερά προσκολλημένες πάνω στα μαλλιά μέχρι το επόμενο λούσιμο. Δεν επηρεάζονται απο τον ιδρώτα, τη βροχή ή τον αέρα γιατί δεν είναι μπογιά ή σπρέϊ.  Απλά εφαρμόστε στην αραιωμένη περιοχή και θα δείτε μέσα σε δευτερόλεπτα τα μαλλιά σας να γίνονται ξανά πυκνά. Το KMax Milano έχει αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανδρών και γυναικών με αραιά, λεπτά ή αδύναμα μαλλιά, χαρίζοντάς τους άμεσα και φυσικά, εντυπωσιακή πυκνότητα μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα!

KMax Milano: Αυθεντικές ίνες Πύκνωσης Μαλλιών!

Δεν είναι όλες οι ίνες πύκνωσης μαλλιών ίδιες!

Οι ίνες πύκνωσης μαλλιών KMax Milano από φυσική κερατίνη υψηλής ποιότητας είναι ολόιδιες με τα φυσικά μαλλιά! Παρασκευάζονται από φυσικό, αγνό, παρθένο μαλλί  χωρίς χημικά ή πρόσθετα. Λόγω του φυσικού στατικού ηλεκτρισμού προσκολλώνται σταθερά πάνω στα μαλλιά και  αναμειγνύονται τέλεια με αυτά. Είναι τόσο φυσικό και πυκνό το αποτέλεσμα που δεν ξεχωρίζει από τα φυσικά σας μαλλιά! Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί το παραμικρό, όσο κοντά και αν πλησιάσει!

Υπάρχουν, όμως, άλλες “ίνες πύκνωσης μαλλιών” που κατασκευάζονται  από συνθετικό πολυέστερ ή ακόμα και από αμφίβολου προελεύσεως πηγές όπως για παράδειγμα ψαροκόκκαλα ή νύχια ζώων.  Οι “μικροΐνες” αυτές υστερούν σε φυσικότητα και “αποτέλεσμα” σε σχέση με τις μικροΐνες KMax Milano, καθώς δεν μπορούν να “κλειδώσουν” επάνω στα μαλλιά.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δείχνουν αφύσικες και “ψεύτικες”.  Επιπλέον αρκετές από αυτές προέρχονται απο τρίτες χώρες που δεν εφαρμόζουν τις αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας. Σε πολλές περιπτώσεις  μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό στο δέρμα, ακόμα και τριχόπτωση!

Μόνο με τις φυσικές, βιολογικές ίνες KMax Milano, που δεν περιέχουν χημικά, είστε ασφαλείς και η εικόνα σας είναι απόλυτα φυσική και πυκνή!

KMax Blog - Άρθρα & Tips για φυσικά πυκνά μαλλιά!

Μάθετε τα πάντα αναφορικά με τα προϊόντα KMax Milano και βρείτε tips και συμβουλές από τους επαγγελματίες