Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

KMax VIP Club

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ KMax VIP CLUB

 

Το KMax VIP Club είναι ένα πρόγραμμα επιβράβευσης που ανταμείβει έμπρακτα τα μέλη του προσφέροντας τους μοναδικά δώρα. Γίνετε μέλος τώρα με την πρώτη σας αγορά, συλλέξτε πόντους αυτόματα και κερδίστε ίνες πύκνωσης μαλλιών και εξειδικευμένα προϊόντα για τα αδύναμα, λεπτά και αραιά μαλλιά!

1 € = 1 πόντος

Δώρο προϊόντα αξίας

25€

μόλις συγκεντρώσετε

200 πόντους

Δώρο προϊόντα αξίας

40€

μόλις συγκεντρώσετε

400 πόντους

Δώρο προϊόντα αξίας

70€

μόλις συγκεντρώσετε

700 πόντους

Δώρο προϊόντα αξίας

110€

μόλις συγκεντρώσετε

1000 πόντους

Όροι & προϋποθέσεις:

Τα δώρα καθορίζονται από την εταιρεία βάσει διαθεσιμότητας. Η συγκέντρωση των πόντων γίνεται αυτόματα με κάθε αγορά προϊόντων Kmax Milano. Η αναλογία είναι 1€ = 1 πόντος. Τα δώρα σας αποστέλλονται αυτόματα με την παραγγελία σας κάθε φορά που φτάνετε το αντίστοιχο όριο. Οι πόντοι υπολογίζονται με βάση τις ετήσιες αγορές. Κάθε κατηγορία δώρου περιλαμβάνει ίνες πύκνωσης μαλλιών Kmax Milano και επιπλέον προϊόντα για τα αδύναμα, λεπτά και αραιά μαλλιά. Ο νέος κύκλος των πόντων, συνεπώς και των δώρων, ξεκινά με τη νέα χρονιά.

LIMITED TIME OFFERS!

KMax Christmas Offer

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ! Αποκτήστε έως και την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021, 2 KMax Hair Fibers στη συσκευασία 15gr. + 1 KMax Applicator + 1 KMax Enhancer + 1 KMax νεσεσέρ από 99€ ΜΟΝΟ με 79€ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΩΡΟ 1 KMax Hair Fibers στη συσκευασία 15gr.!
ΔΩΡΟ και τα μεταφορικά!

Η προσφορά έληξε

Τρέχουσες Προσφορές

ΔΩΡΟ

τα έξοδα Αποστολής-Αντικαταβολής
για παραγγελίες >49€

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημέρες

Αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι, σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας ακόμα και αν είναι άδεια η συσκευασία!

Toppik Blog

Για πολλούς, το KMax Milano είναι το πολυτιμότερο μυστικό τους

Το KMax Blog είναι ένα ασφαλές μέρος για ερωτήσεις σχετικά με το KMax Milano προϊόντα και tips ειδικών αλλά και συμβουλές από τους επαγγελματίες.