Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Επιστροφές

Πώς επιστρέφω προϊόντα;

Έχετε στη διάθεσή σας 30 ημέρες (ημερολογιακές) για να επιστρέψετε την παραγγελία σας ακόμα και αν είναι η συσκευασία του εμπορεύματος ανοιγμένη και έχει χρησιμοποιηθεί όλο το προϊόν.

Ποιος αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής της παραγγελίας μου;

Τα έξοδα επιστροφής τα αναλαμβάνει:

  • Η εταιρεία για τα ελαττωματικά προϊόντα-λάθος στην αποστολή.
  • Ο πελάτης για ΜΗ-ελαττωματικά προϊόντα.

Πώς μπορώ να ακυρώσω εντελώς την παραγγελία μου;

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί εντελώς, πριν την αποστολή της. Επικοινωνήστε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στα 210-8056000 & 210-8056001 από κινητό ή σταθερό, όλο το 24ωρο. Θα σας ενημερώσει το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών για την διαδικασία επιστροφής χρημάτων στην περίπτωση που έχετε ήδη πληρώσει την παραγγελία σας.

Πότε επιστρέφονται τα χρήματα της παραγγελίας που επέστρεψα;

Ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που είχατε επιλέξει κατά την παραγγελία σας θα σας γίνει αντίστοιχα και η επιστροφή χρημάτων:

  1. Πιστωτική κάρτα on-line: Αν η παραγγελία σας πληρώθηκε μέσω πιστωτικής κάρτας στο site μας, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει στην κάρτα σας, μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες.
  2. Αντικαταβολή: Αν η παραγγελία σας πληρώθηκε μέσω αντικαταβολής, κατά την παραλαβή της, τότε θα πρέπει να μας δώσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό για να προχωρήσουμε σε πίστωση εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

Tι πρέπει να κάνω αν διαπιστώσω κάποιο πρόβλημα με το περιεχόμενο της παραγγελίας μου;

Όλα τα δέματα ελέγχονται προτού αποσταλούν. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο σφάλμα ή ελάττωμα, επικοινωνήστε το συντομότερο με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών στα 210-8056000 & 210-8056001 από κινητό ή σταθερό, όλο το 24ωρο!

Τι κάνω αν κάτι λείπει από την παραγγελία μου;

Αν λείπει κάποιο προϊόν από την παραγγελία σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στα 210-8056000 & 210-8056001 από κινητό ή σταθερό, όλο το 24ωρο!

Toppik Blog

Για πολλούς, το KMax Milano είναι το πολυτιμότερο μυστικό τους

Το KMax Blog είναι ένα ασφαλές μέρος για ερωτήσεις σχετικά με το KMax Milano προϊόντα και tips ειδικών αλλά και συμβουλές από τους επαγγελματίες.