Όλα τα προϊόντα


KMax Milano Keratin Hair Fibers

Νέο KMax Black Edition με έως και 25% περισσότερο προϊόν! Οι μικροΐνες KMax Milano Hair Fibers καλύπτουν τέλεια την αραίωση και σας χαρίζουν πλούσια πυκνά μαλλιά σε 30"! Είναι 100% φυσικό προϊόν και σας δίνει εντυπωσιακό αποτέλεσμα και αυτοπεποίθηση!

Από: 9,50 
(18)
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ
KMax Milano Concealing Scalp Shader

Το Kmax Milano Concealing Scalp Shader είναι μια υποαλλεργική πούδρα σε super-compact μορφή που παρέχει απόλυτη κάλυψη σε πολύ αραιωμένες περιοχές του τριχωτού.

39,50 
(0)
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ
KMax Milano Fixing Spray

Το KMax Milano Fixing Spray ισχυροποιεί το δεσμό των μικροϊνών Kmax Milano με τα μαλλιά σας, προστατεύοντας από τον αέρα, την υγρασία και τον ήλιο!

Από: 14,00 
(4)
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ
KMax Milano Starter Kit

Το KMax Milano Starter Kit είναι το ιδανικό σετ για την τέλεια εφαρμογή του KMax Milano Hair Fibers, προσφέροντας ασύγκριτη οικονομία και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα!

Από: 42,50 
(0)
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ
KMax Milano Hair Perfect Kit

Το KMax Milano Hair Perfect Kit προσφέρει τέλεια εφαρμογή του KMax Milano και σταθερό κράτημα. Οι μικροΐνες φυσικής Κερατίνης KMax Milano σε συνδυασμό με την KMax Milano Fixing Spray προσφέρουν δυνατό κράτημα των μικροϊνών και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Από: 39,00 
(2)
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ
Kmax Milano Concealing Color Spray

Το Kmax Milano Concealing Color Spray είναι το ιδανικό προϊόν για την άμεση κάλυψη της ρίζας, των λευκών και των γκρίζων μαλλιών.

21,50 
(0)
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ
KMax Milano Enhancer

Το KMax Milano Enhancer σας βοηθά να έχετε μια φυσική εικόνα στην απαιτητική περιοχή των κροτάφων και του Hairline.

9,00 
(3)
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ
KMax Hair Brush

Η KMax Hair Brush είναι η ιδανική βούρτσα για λεπτά, αδύναμα ή/και αραιά μαλλιά. Δεν σπάει & δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά σας, ξεμπερδεύει εύκολα τα μακριά μαλλιά χωρίς να τα φθείρει και χωρίς να δημιουργεί ψαλίδα. Σε compact size για να την έχετε πάντα μαζί σας.

12,50  9,50 
(2)
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ
KMax Milano Applicator

Με το ΚMax Milano Applicator έχετε απόλυτο έλεγχο των μικροϊνών KMax Milano, σημαντική οικονομία και φυσικότητα! Είναι η πολυτιμότερη επένδυση για την εικόνα των μαλλιών σας! Το αποκτάτε μία φορά και το κρατάτε για πάντα, κερδίζοντας οικονομία έως και 50%!

25,00  19,00 
(2)
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ
KMax Milano Hair Professional Kit

Αν δεν συμβιβάζεστε παρά μόνο με το καλύτερο, το KMax Milano Hair Professional Kit είναι για εσάς! Το KMax Milano Hair Professional Kit είναι το πλήρες πακέτο για την απόλυτα φυσική κάλυψη της αραίωσης! Προσφέρει τέλεια εφαρμογή των μικροϊνών KMax Milano, απόλυτο σταθερό κράτημα και οικονομία έως και 50%! Οι μικροΐνες φυσικής Κερατίνης KMax Milano επικάθονται τέλεια στις αραιές περιοχές με τη βοήθεια του KMax Milano Applicator και σε συνδυασμό με την λακ KMax Milano Fixing Spray, έχετε άμεσα δυνατό κράτημα των μικροϊνών και στις πιο αντίξοες συνθήκες και φυσική λάμψη στα μαλλία!

Από: 56,00 
(0)
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ
KMax Milano Volumizing Root Spray & Dry Shampoo

Το Kmax Milano Volumizing Root Spray 2-in-1 DRY SHAMPOO είναι η πιο γρήγορη και εύκολη λύση για την άμεση εξάλειψη της λιπαρότητας των μαλλιών.

15,00 
(0)
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ
KMax Milano Volumizing Shampoo

Το KMax Milano Volumizing Shampoo περιέχει πατενταρισμένη Ιταλική βιο-Κερατίνη! Τονώνει τα αδύναμα και ταλαιπωρημένα μαλλιά από την πρώτη κιόλας χρήση, ενώ καθαρίζει την τρίχα βαθιά και αποτελεσματικά, δίνοντας λάμψη και φροντίδα!

16,90  15,00 
(1)
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ
KMax νεσεσέρ #tamalliamaspiso

To KMax νεσεσέρ #tamalliamaspiso είναι εύχρηστο και βολικό για να έχετε πάντα μαζί σας τα προϊόντα KMax Milano. Με διαστάσεις 29cm*22cm, χωράει τα προϊόντα styling, τις μικροΐνες KMax Milano και τα καλλυντικά σας. Απαραίτητο αξεσουάρ για τις διακοπές!

10,00  6,50 
(0)
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ