Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κάλυψη της τριχόπτωσης

Η χρήση προϊόντων που καλύπτουν την τριχόπτωση μέσω της μείωσης της χρωματικής αντίθεσης μαλλιών-τριχωτού είναι πολύ δημοφιλής στο εξωτερικό και στην Ελλάδα και υποψήφιοι είναι άτομα με τριχόπτωση (thinning) και όχι άτομα με πλήρως αραιές περιοχές. Υπάρχουν 4 κατηγορίες προϊόντων camouflage: πούδρες, πάστες, sprays και μικροΐνες. Kάθε προϊόν κυκλοφορεί σε διαφορετικές αποχρώσεις, προκειμένου να μπορεί να ταιριάξει σε κάθε χρώμα μαλλιών.

Tα προϊόντα μικροϊνών συγκεντρώνουν τα ευνοϊκότερα χαρακτηριστικά, αφού έχουν απόλυτη ακρίβεια εφαρμογής και φυσικότητα αποτελέσματος, δεν επηρεάζονται από τις δραστηριότητες, είναι αδρανή και δεν σχετίζονται με ερεθισμούς ή αλληλεπιδράσεις με φαρμακευτικές αγωγές, αφαιρούνται πολύ εύκολα με το λούσιμο και με σωστή χρήση, δεν γίνονται ποτέ αντιληπτά. Βασική προϋπόθεση για τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι ο ενδιαφερόμενος που θα τα χρησιμοποιησει να έχει έστω και λίγη τριχοφυία (χνούδι) καθώς στα άτομα με πολύ μελάγες αραιές περιοχές δεν μπορούν να προσφέρουν τη φυσικότητα που αναμένουν.
Το προϊόν φυσικών μικροϊνών κερατίνης KMax Concealing Hair Fibers αποτελεί το επίσημα προτεινόμενο προϊόν της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (International Society of Hair Restoration Surgery, ISHRS) και έχει ένδειξη χρήσης στην πλειονότητα των σταδίων με τριχόπτωση αλλά και στη ΜΕΤ, τόσο για την άμεση όσο και για την μετέπειτα περίοδο για αύξηση της φυσικότητας και της κάλυψης του τριχωτού.
Ειδικά το KMax Concealing Hair Fibers αποτελεί εξαιρετικά χρήσιμο και συχνά απαραίτητο συμπλήρωμα κάθε αγωγής ενάντια στην τριχόπτωση, ενώ συμπληρώνει ιδανικά ακόμα και την τελειότερη ΜΕΤ προσφέροντας φυσική κάλυψη και υψηλή πυκνότητα, ακόμα και σε άτομα με λεπτές τρίχες.

Προτεινόμενα προϊόντα

KMax Hair Building Fibers
Οι Νανοΐνες Κερατίνης KMax σας χαρίζουν πλούσια πυκνά μαλλιά σε 30 δευτερόλεπτα! Είναι 100% φυσικό και δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα! Διατίθεται σε 2 διαφορετικές συσκευασίες και 9 απόλυτα φυσικές αποχρώσεις.
Toppik Blog

Για πολλούς, το KMax Milano είναι το πολυτιμότερο μυστικό τους

Το KMax Blog είναι ένα ασφαλές μέρος για ερωτήσεις σχετικά με το KMax Milano προϊόντα και tips ειδικών αλλά και συμβουλές από τους επαγγελματίες.