Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Αποκτήστε το KMax Milano

1. Επιλέξτε την απόχρωση KMax Milano Hair Fibers που ταιριάζει στα μαλλιά σας!

Πατήστε πάνω στην απόχρωση του KMax Milano Hair Fibers που σας ενδιαφέρει, για λεπτομέρειες.  Οι 9 απόλυτα φυσικές αποχρώσεις του, κάνουν την επιλογή που ταιριάζει στα δικά σας μαλλιά εύκολη και γρήγορη. Οι αποχρώσεις του δεν περιέχουν χρωστικές ή άλλες επιβλαβείς χημικές ουσίες, αντίθετα με άλλα προϊόντα! Τα προϊόντα KMax Milano περιέχουν 100% φυσική κερατίνη και είναι δερματολογικά ελεγμένα. Κατασκευάζονται εξ’ολοκλήρου στην Ιταλία, τηρώντας τα  αυστηρά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε όλες τις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας.

2. Επιλέξτε το μέγεθος συσκευασίας που σας ταιριάζει

  • Regular size (12,5 gm): Διαρκεί για 40-50 χρήσεις, ανάλογα με το στάδιο αραίωσης
  • Large size (27,5 gm): Διαρκεί για 100-150 χρήσεις, όφελος έως και 35%*
  • Refill size (55 gm): Διαρκεί για 200-300 χρήσεις. Σε ειδική αεροστεγή  συσκευασία eco aluminum foil pack. Η συσκευασία refill καλύπτει πλήρως τις ανάγκες συχνής χρήσης. Σε οικολογική επανασφραγιζόμενη συσκευασία. Μπορείτε να αδειάσετε σε ένα μπουκαλάκι regular ή large μέρος της ποσότητάς της και είναι έτοιμη προς χρήση Φυλάξετε το υπόλοιπο, κλείνοντας την επανασφραγιζόμενη συσκευασία.

*(σε σύγκριση με τη συσκευασία Regular)

3. Αποκτήστε το KMax Milano Hair Fibers

Πείτε για πάντα «αντίο» στα αραιά , λεπτά και αδύναμα μαλλιά! Αποκτήστε σήμερα τις μικροϊνες πύκνωσης των μαλλιών KMax Milano Hair Fibers από 100% φυσική κερατίνη, που σας χαρίζουν πυκνά μαλλιά και νεανική εμφάνιση. Το αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό που δεν ξεχωρίζει από τα φυσικά σας μαλλιά! Κανεις ποτέ δε θα μπορέσει να αντιληφθεί το παραμικρό, όσο κοντά κι αν έρθει! Δεν φεύγει με το χάδι, τον ιδρώτα, τον αέρα ή τη βροχή.Με το KMax Milano Hair Fibers αποκτήστε ξανά πλούσια και νεανικά μαλλιά κάθε ημέρα, για όλη την ημέρα!

Toppik Blog

Για πολλούς, το KMax Milano είναι το πολυτιμότερο μυστικό τους

Το KMax Blog είναι ένα ασφαλές μέρος για ερωτήσεις σχετικά με το KMax Milano προϊόντα και tips ειδικών αλλά και συμβουλές από τους επαγγελματίες.