Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Hairstyling και Άγριες Μέλισσες! Όσα συμβαίνουν backstage

Hair styling και Άγριες Μέλισσες: Μάθε εδώ τα μυστικά του Hairstyling για την πιο hot τηλεοπτική σειρά εποχής!

Μπορεί η ιστορία των τριών αδελφών από το Διαφάνι να εκτυλίσσεται κάθε βράδυ στους τηλεοπτικούς σας δέκτες, εμείς όμως θα σας αποκαλύψουμε κάτι που δεν ξέρετε! Η σειρά Άγριες Μέλισσες τοποθετείται χρονικά στην Ελλάδα του ’50 και του ’60. Ένα από τα πράγματα που χαρακτήριζαν εκείνα τα χρόνια είναι το ιδιαίτερο στυλ στα ρούχα αλλά και το hairstyling σε άνδρες και γυναίκες. Ειδικά για το hairstyling οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες! Εκτός από την εποχή, τα μαλλιά καθορίζουν την ηλικία, την κοινωνική θέση και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του κάθε ρόλου. Hairstyling και Άγριες Μέλισσες ή αλλιώς ποιό είναι το μυστικό όσων επιμελούνται το hairstyling των ηθοποιών;

Hairstyling και Άγριες Μέλισσες ή Τα μυστικά του hairstyling στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο

Οι διάσημοι Hairstylists και οι Senior Hair Editors όταν θέλουν να αλλάξουν την εικόνα των μαλλιών των ηθοποιών, χρησιμοποιούν όλα τα μυστικά του hairstyling που μπορούν να τους βοηθήσουν να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ανάμεσα σε αυτά κυρίαρχη θέση κατέχουν οι ίνες πύκνωσης μαλλιών, τα color sprays και τα root touch-up προϊόντα.

Οι ίνες πύκνωσης μαλλιών

Ο περισσότερος κόσμος έχει συνδέσει τις ίνες πύκνωσης μαλλιών με την κάλυψη της αραίωσης και τα color sprays και τα root touch-ups με την κάλυψη των λευκών και των γκρίζων μαλλιών. Κι όμως οι επαγγελματίες Hairstylists εδώ και αρκετά χρόνια έχουν ανακαλύψει και άλλες χρήσεις των μικροϊνών και των color sprays! Με αυτά τα προϊόντα διευκολύνουν τη δουλειά τους και πετυχαίνουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Το KMax  έφτασε στο ..Διαφάνι!

αγριες μελισσες και knax τιτλοι τελους

Κάπως έτσι, το KMax έφτασε ως το Διαφάνι και συνδράμει στο project hairstyling και Άγριες Μέλισσες! Οι απαιτήσεις του hairstyling σε άνδρες και γυναίκες, μεγάλες.  Από τη μία τα αψεγάδιαστα, καλοχτενισμένα ανδρικά μαλλιά. Από την άλλη τα περίτεχνα γυναικεία χτενίσματα εμπνευσμένα από την εποχή εκείνη! Σε κάθε σκηνή τα μαλλιά πρέπει να δείχνουν πάντα τέλεια, εναρμονισμένα απόλυτα με τις ανάγκες του ρόλου. Σε αυτό το σημείο έρχεται το KMax Hair Fibers και το KMax Color Spray ως …από μηχανής θεός!  Κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν άψογα και να ταιριάζουν απόλυτα στους ρόλους που ενσαρκώνουν οι ηθοποιοί!

hairstyling και Άγριες Μέλισσες σκηνή από τα γυρίσματα της σειράς

hairstyling αγριες μελισσες χτενισμα της πρωταγωνίστριας

Hairstyling και Άγριες Μέλισσες

Η σειρά, δεν καλύπτει μόνο μια περίοδο δεκαετίας που οι ήρωες έχουν ωριμάσει και εμφανισιακά, έχει και αρκετά flashbacks στο παρελθόν. Οι ίνες πύκνωσης μαλλιών KMax Hair Fibers και το KMax Colorspray βοηθούν την εξαιρετική ομάδα των Hairstylists να πετύχουν αυτές τις ηλικιακές διακυμάνσεις! Έτσι είτε γκριζάρουν τα μαλλιά κάνοντας τους ηθοποιούς μεγαλύτερους, είτε τονίζουν το χρώμα και τον όγκο των μαλλιών για τις σκηνές που απαιτούν μια αναδρομή στο παρελθόν. Μέσα σε 1 λεπτό ο νεαρός/-ή ηθοποιός μεταμορφώνεται σε έναν ώριμο χαρακτήρα, με τη μικρότερη δυνατή παρέμβαση στα μαλλιά, ή αντίθετα η ωριμότητα καμουφλάρεται πίσω από μια πλούσια κόμη.

Γιατί επέλεξαν τις ίνες πύκνωσης μαλλιών KMax Hair Fibers;

Επέλεξαν τις ίνες πύκνωσης μαλλιών KMax Hair Fibers γιατί δεν θα τους προδώσουν ποτέ! Σε αντίθεση με τα πάθη, τα μίση και τις ίντριγκες που διαδραματίζονται στη σειρά …oι ίνες πύκνωσης μαλλιών KMax Hair Fibers παραμένουν σταθερά προσκολλημένες στα μαλλιά. Δεν φεύγουν με το χάδι, τον αέρα ή τον ιδρώτα! Είναι κατασκευασμένες από μικροΐνες φυσικής κερατίνης, της ίδιας πρωτεΐνης που δομεί τα μαλλιά μας. Χάρη στο φυσικό στατικό ηλεκτρισμό των μαλλιών, οι KMax Hair Fibers προσκολλώνται πάνω τους και φεύγουν μόνο με το λούσιμο. Είναι απόλυτα ασφαλείς. Είναι κατάλληλες για άνδρες και γυναίκες και διατίθενται σε 9 φυσικές αποχρώσεις.

Αν η σχέση του Κωνσταντή και της Δρόσως…

Αν η σχέση του Κωνσταντή και της Δρόσως ήταν η σχέση του KMax με τα μαλλιά, τίποτα δεν θα μπορούσε να τους χωρίσει!

Θέλεις να δοκιμάσεις κάποιο απο τα χτενίσματα των πρωταγωνιστών της σειράς; Μάθε περισσότερα για το  kmax color spray και το  kmax hairfibers, 2 από τα προϊόντα της σειράς KMax Milano που πρωταγωνιστούν στο project hairstyling και Άγριες Μέλισσες.

 

Πηγή φωτογραφιών: Αντεννα tv/άγριες μέλισσες/φωτογραφίες , queen.gr, ethnos.gr, τίτλοι τέλους “Άγριες Μέλισσες”

KMax Blog - Άρθρα & Tips για φυσικά πυκνά μαλλιά!

Μάθετε τα πάντα αναφορικά με τα προϊόντα KMax Milano και βρείτε tips και συμβουλές από τους επαγγελματίες