Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κομψή με κοντά μαλλιά σε κάθε ηλικία!

Τα κοντά κουρέματα είναι αρκετά δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, αλλά δύσκολα μια γυναίκα αποφασίζει να τολμήσει μια τέτοια αλλαγή.  Αν φλερτάρετε από καιρό με την ιδέα να ανανεώσετε την εικόνα σας με ένα πιο κοντό κούρεμα και διστάζετε, είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε τα καλύτερα κουρέματα για να είστε κομψή με κοντά μαλλιά σε κάθε ηλικία.

01 Αμβλύ κούρεμα

Για μια τολμηρή αλλαγή από τα μακριά μαλλιά σε ένα πιο κοντό κούρεμα, αυτό μπορεί να είναι το κατάλληλο στυλ για εσάς.

02 Σγουρό Pixie Cut

Αν έχετε σγουρά μαλλιά, σε ένα κοντό κούρεμα όπως ένα pixie, οι μπούκλες να κάνουν τη δουλειά τους.

03 Αψεγάδιαστο Pixie

Η προσθήκη όγκου σε οποιαδήποτε κοντό κούρεμα θα επιτρέψει ευελιξία κατά το styling σε οποιαδήποτε περίσταση.

04 Ασύμμετρο Bob

Ένα bob κούρεμα είναι πάντα διαχρονικό και ένα ένα ασύμμετρο πιο κοντό bob θα χαρίσει περισσότερο όγκο στα μαλλιά σας.

05 Καρέ μέχρι τους ώμους με όγκο

Ένα μακρύ καρέ με όγκο είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για ένα πιο ενδιαφέρον στυλ με κίνηση και όγκο. Το συγκεκριμένο κούρεμα με τις μύτες στο τελείωμα είναι εκπληκτικό και αρκετά εντυπωσιακό.

06 Κοντό καρέ μέχρι το πιγούνι

Ιδανικό για όσες έχουν πολύ λεπτά μαλλιά, γιατί πλαισιώνει το πρόσωπο και κολακεύει τα ζυγωματικά. Επιπλέον, μπορείς να χτενίσεις πιο εύκολα τις αραιές και ανάλαφρες αφέλειες, απ’ ότι τις πιο κλασικές αφέλειες.

07 Κλασικό bob με αφέλειες

‘Ένα κλασικό bob είναι μια εξαιρετική επιλογή για γυναίκες με λεπτά μαλλιά ή για όσες θέλουν όγκο αλλά και να μην τις ενοχλούν στο πρόσωπό.

08 Ατημέλητο Pixie

Όσο μικρότερο είναι το μήκος, τόσο λιγότερα είναι τα μαλλιά στα οποία πρέπει να κάνετε  styling. Γι’ αυτό και το pixie κούρεμα είναι ιδανικό. Ζητήστε τα μαλλιά επάνω να είναι πιο μακριά για να δίνουν όγκο προς τα πίσω.

09 Μακρύ κυματιστό καρέ

Για να αποφύγετε τις  ευθείες γραμμές γύρω από το πρόσωπό σας δώστε κίνηση με κυματισμούς. Αυτό το look δείχνει υπέροχο και ίσιο και σγουρό. Μπορείτε να τολμήσετε και κοντές αφέλειες μαζί.

10 Φιλαριστό μακρύ καρέ

Αυτό το κούρεμα χαρίζει όγκο ειδικά, αν χρησιμοποιήσετε αφρό κατά το styling.

11 Ίσιο μακρύ καρέ

Ένα κούρεμα στο ύψος της κλείδας είναι πάντα μια σίγουρη επιλογή—και μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα αμβλύ τελείωμα.

12 Pixie με όγκο

Μαλλιά πολύ κοντά στον αυχένα και πιο «γεμάτα» στο πάνω μέρος. Ένα pixie κούρεμα που αναδεικνύει το σχήμα του κεφαλιού σας και χαρίζει μια κολακευτική και θηλυκή εμφάνιση.

13 Μακρύ σγουρό

Τα σγουρά μαλλιά είναι υπέροχα, αρκεί να είναι υγιή και ενυδατωμένα. Αφήστε το μήκος στο ύψος των ώμων και με ένα καλό φιλάρισμα θα εξασφαλίσετε τον μέγιστο όγκο.

14 Δυναμικό Pixie

Τόλμησε ένα πολύ κοντό κούρεμα με την κουρευτική μηχανή στο πίσω μέρος και άφησε τα επάνω πιο μακριά να πέφτουν στο πρόσωπο.

15 Bob με όγκο

Αυτό το bob κούρεμα σε συνδυασμό με ελαφρώς σπαστά “beach wave” μαλλιά.