Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

8 κουρέματα για αραιά μαλλιά

Έχεις αραιά μαλλιά και δεν ξέρεις πως να κουρευτείς; Σου έχουμε τα 8 καλύτερα κουρέματα για αραιά μαλλιά και τα hairstyles που θα τραβήξουν τα βλέμματα πάνω σου, χωρίς κανείς όμως να προσέχει αν έχεις αραίωση ή όχι.

Ατημέλητα μαλλιά για άνδρες με αραίωση

Επίστρεψε στις μέρες του γυμνασίου με αυτό το ατημέλητο look. Κούρεψε πολύ κοντά τα πλαϊνά και άφησε τα μαλλιά στο επάνω μέρος λίγο πιο μακριά. Με το αγαπημένο σου KMax styling τζελ, δώσε όγκο ανασηκώνοντάς τα μαλλιά, για ένα πιο ατημέλητο στυλ. Ταιριάζει ιδανικά με αξύριστο look.

Η μοντέρνα εκδοχή του κλασικού «πλαγιοδάνειου»

Ένα από τα πιο κλασικά κουρέματα για αραιά μαλλιά. Ιδανικό για όσους έχουν ίσια μαλλιά που όμως καλύπτει τέλεια την αραίωση στην κορυφή. Κούρεψε αρκετά κοντά τα πλαϊνά και τα πίσω και άφησε μακριά τα μαλλιά στο επάνω μέρος, για να χτενίζονται προς τα πίσω. Είναι στυλ που για πολλά χρόνια ήταν η επιλογή των περισσότερων ανδρών με αραίωση, βέβαια με φορά προς το πλάι (βλ. Νίκος Αλέφαντος). Τώρα, ευτυχώς έχουμε αυτή την πιο μοντέρνα εκδοχή . Βάλε λίγο κερί για μια κομψή εμφάνιση.

Υπάρχει και η εκδοχή να χτενίζονται όλα τα μαλλιά με φορά προς τα εμπρός, αλλά για να φαίνεται ωραίο (και όχι σαν του Τραμπ) θα πρέπει η αραίωση να είναι μικρή και τα μαλλιά όχι πολύ μακριά.

Φράντζα for ever

Η φράντζα είναι μια καλή επιλογή που κρύβει με έξυπνο τρόπο τους κροτάφους που έχουν υποχωρήσει. Για να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ενός πιο ομοιόμορφου hairline βούρτσισε τα μαλλιά στο πλάι. Η KMax Fixing Spray θα κρατήσει τα μαλλιά στη θέση τους, χωρίς να τα “κολλήσει”.

Διαγώνιο σβήσιμο

Ένα διαγώνιο σβήσιμο, με ξυρισμένα τα μαλλιά στο πλάι και λίγο μακρύτερα στον αυχένα δίνει έμφαση στα υπάρχοντα μαλλιά. Ταυτόχρονα όμως απομακρύνει το μάτι από τις περιοχές που έχουν αρχίσει να αραιώνουν. Όταν υπάρχει αραίωση στην κορυφή, δεν είναι απαραίτητο να προσπαθείς απεγνωσμένα να την καλύψεις, αλλά να επιλέξεις ένα κούρεμα με έντονα στοιχεία που θα τραβούν την προσοχή μακριά από το «αδύναμο» σημείο. Επίσης οι ίνες πύκνωσης μαλλιών KMax θα σου δώσουν ένα απίστευτα πυκνό και φυσικό αποτέλεσμα.

Ξύρισέ τα για έξτρα όγκο

Το ιδανικό κούρεμα για όσους έχουν σπαστά μαλλιά. Ξύρισε τα μαλλιά γύρω και πίσω και εκμεταλλεύσου τον φυσικό όγκο των μαλλιών σου στο επάνω μέρος. Τα μαλλιά έτσι θα φαίνονται πιο πυκνά.

Κούρεμα για κροτάφους που έχουν υποχωρήσει

Αυτό το κούρεμα μπορεί να μην καμουφλάρει την αραίωση , αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς, εφόσον το κούρεμα είναι κολακευτικό. Αυτό το κούρεμα ταιριάζει απόλυτα σε άντρες με μούσι.

Όγκος στο επάνω μέρος

Τράβηξε την προσοχή από τα αραιά μαλλιά προσθέτοντας όγκο και υφή στο πάνω μέρος. Βούρτσισε τα μαλλιά μακριά από το μέτωπο και σταθεροποίησέ τα με styling gel.

Το ιδανικό styling για λίγο μεγαλύτερους

Αν έχεις γκρίζα ή ξανθά μαλλιά, τότε η αραίωση των μαλλιών είναι λιγότερο εμφανής. Αυτό βοηθάει τους λίγο μεγαλύτερους άντρες. Βούρτσισε τα μαλλιά προς τα πίσω για περισσότερο όγκο.

Toppik Blog

Για πολλούς, το KMax Milano είναι το πολυτιμότερο μυστικό τους

Το KMax Blog είναι ένα ασφαλές μέρος για ερωτήσεις σχετικά με το KMax Milano προϊόντα και tips ειδικών αλλά και συμβουλές από τους επαγγελματίες.