Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Πώς ν’ αποκτήσεις δυνατά μαλλιά το καλοκαίρι

Καλοκαίρι! Η εποχή που περιμέναμε 9 ολόκληρους μήνες. Πριν φύγεις για τις διακοπές σου μάθε πως μπορείς να αποκτήσεις υγιή και δυνατά μαλλιά το καλοκαίρι!

Τι βλάπτει τα μαλλιά μας το καλοκαίρι;

Μπορεί γενικά τα μαλλιά σου να είναι υγιή και δυνατά καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά το καλοκαίρι να γίνονται θαμπά και άτονα. Ο ήλιος τ’ αφυδατώνει και κάνει τα μαλλιά να «σπάνε» πιο εύκολα ή δημιουργεί ψαλίδα Η αυξημένη υγρασία τα κάνουν να χάνουν τον όγκο τους και να «πέφτουν». Ο ιδρώτας και η σκόνη εντείνουν τα προβλήματα μαλλιών όπως η πιτυρίδα και η ψαλίδα.

6 απλά tips για να αποκτήσεις δυνατά μαλλιά το καλοκαίρι

  1. Επίσκεψη στο κομμωτήριο πριν τις διακοπές

δυνατα μαλλια το καλοκαίρι - κουρεμα

Πριν τις διακοπές σου, ένα κούρεμα ή ένα καλό «καθάρισμα στις άκρες» είναι ότι χρειάζεσαι. Και θ΄ ανανεώσεις την εικόνα σου και θα μειώσεις την πιθανότητα να εμφανίσεις ψαλίδα, που αδυνατίζει τα μαλλιά. Το τακτικό κούρεμα, κάθε 2-4 εβδομάδες, κάνει ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά πιο υγιή και δυνατά.

  1. Καθημερινό λούσιμο, επιβάλλεται

δυνατα μαλλια το καλοκαίρι: σαμπουάν

Το καθημερινό λούσιμο είναι απαραίτητο το καλοκαίρι. Γιατί απομακρύνει το χλώριο, το αλάτι, τον ιδρώτα, την λιπαρότητα και τα διάφορα κατάλοιπα των διακοπών…άμμος, χώμα κ.α. Επιλέξτε ένα απαλό σαμπουάν, που να μη βαραίνει τα μαλλιά, όπως το KMax Milano Volumizing Shampoo, αλλά να τους χαρίζει δύναμη, όγκο και λάμψη. Απαλό και υπέρ-συμπυκνωμένο σαμπουάν, με 100% βιολογική κερατίνη. Είναι ιδανικό για όσους έχουν τριχόπτωση ή λεπτά και αδύναμα μαλλιά.

  1. Μην ξεχνάτε το conditioner

δυνατα μαλλια το καλοκαιρι - conditioner

Oι υψηλές θερμοκρασίες, και το νερό αφυδατώνουν τα μαλλιά με αποτέλεσμα να γίνονται πιο εύθραυστα και να καταστρέφεται την τρίχα. Γι’ αυτό το conditioner, είναι απαραίτητο το καλοκαίρι. To KMax Leave In Conditioner 2 σε 1 δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και δημιουργεί μια «ασπίδα» προστασίας για τα μαλλιά! Προστατεύει από το σπάσιμο της τρίχας και επαναφέρει την απαλότητα στα κατεστραμμένα μαλλιά.

  1. Όχι στο καθημερινό styling και το πιστολάκι

Τα μαλλιά μας το καλοκαίρι, είναι ούτως ή άλλως εκτεθειμένα σε πιο υψηλές θερμοκρασίες. Γι’ αυτό ας μην τα επιβαρύνουμε με θερμικές διεργασίες και υπερβολικό styling. Αν πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσεις πιστολάκι, επίλεξε την πιο χαμηλή θερμοκρασία. Ιδανικά άφησε το καλοκαιρινό αεράκι να κάνει τη δουλεία του

  1. Μπερδεμένα μαλλιά; Ξεμπέρδεψέ τα με αγάπη

δυνατα μαλλια το καλοκαιρι - χτενισμα

Το πιο συνηθισμένο φαινόμενο το καλοκαίρι είναι τα μπερδεμένα μαλλιά. Και επειδή το καλοκαίρι έχουμε να κάνουμε με αφυδατωμένα, μπερδεμένα μαλλιά, το να τα τραβάμε με τη βούρτσα για να ξεμπερδέψουν, είναι απαγορευτικό. Γι’ αυτό επίλεξε μια βούρτσα με αραιά δόντια που ξεμπερδεύει τα μαλλιά, χωρίς να τα σπάει. Η Kmax hair brush με στρογγυλεμένες άκρες είναι η ιδανική, γιατί δεν σπάει και δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά.

  1. Προστασία από τον ήλιο

δυνατα μαλλια το καλοκαιρι - καπελο

Ιδανικά, για να προστατέψουμε τα μαλλιά μας θα πρέπει να αποφεύγουμε την πολύωρη έκθεση στον ήλιο. Αλλά ποιον κοροϊδεύουμε, είμαστε Ελλάδα…και ο ήλιος είναι must!!! Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν για να χαρείς τον ήλιο αλλά και να προστατεύσεις τα μαλλιά σου είναι να φοράς καπέλο.

Διάλεξε λοιπόν, αυτό που σου ταιριάζει και απόλαυσε το ελληνικό καλοκαίρι!

KMax Blog - Άρθρα & Tips για φυσικά πυκνά μαλλιά!

Μάθετε τα πάντα αναφορικά με τα προϊόντα KMax Milano και βρείτε tips και συμβουλές από τους επαγγελματίες