Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Χάνετε μαλλιά; Ξέρουμε πως θα τα… βάλετε στη θέση τους!

Τριχόπτωση. Μια λέξη που κάνει πολλούς να δυσανασχετούν, να αγχώνονται και να καταλήγουν να μετρούν μια μια τις τρίχες μέσα στο νιπτήρα. Και αν αρχίσει να φαίνεται; Με τις μικροΐνες  KMax Milano, τίποτα δεν θα φαίνεται!!!

Η λύση έρχεται κατευθείαν από την Ιταλία. Η 100% φυσική σύνθεση των μικροϊνών του KMax Milano δεν περιέχει χημικές χρωστικές και  συντηρητικά  και είναι δερματολογικά ελεγμένες.

μικροΐνες κερατίνης KMax Milano για πυκνά μαλλιά
Αντιμετωπίστε την αραίωση των μαλλιών με μικροΐνες κερατίνης KMax Milano

Μικροΐνες ΚΜax Milano για την Τριχόπτωση, την αραίωση μαλλιών και την αλωπεκία

Το KMax Milano έχει αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανδρών και γυναικών με αραιά, λεπτά ή αδύναμα μαλλιά, χαρίζοντας τους άμεσα και φυσικά, εντυπωσιακή πυκνότητα μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα!

Είναι το μυστικό των stars με αραιά, λεπτά ή αδύναμα μαλλιά.

Χαρίζει άμεσα φυσικά – σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα – πυκνά μαλλιά! Δοκιμάστε το κι εσείς και τονώστε την αυτοπεποίθησή σας γρήγορα και οικονομικά!

Πως λειτουργεί

μικροΐνες κερατινης KMax Milano πως λειτουργεί πριν-μετά
Πριν και μετά τη χρήση KMax Milano

Οι μικροΐνες KMax Milano αποτελούνται από φυσική Κερατίνη υψηλής ποιότητας, της ίδιας πρωτεΐνης που συνθέτει τα μαλλιά μας. Οι μικροΐνες, μαγνητίζονται από το φυσικό στατικό ηλεκτρισμό των μαλλιών και παραμένουν στη θέση τους μέχρι το επόμενο λούσιμο.

Διατίθενται σε 9 φυσικές αποχρώσεις και σε 3 διαφορετικά μεγέθη,  Διαρκούν για περισσότερες από 200 χρήσεις (refill size) και σας εξασφαλίζουν ένα εξαιρετικά φυσικό ΚΑΙ πυκνό αποτέλεσμα.

Γιατί να διαλέξω τις μικροϊνες KMax Milano;

Για το εξαιρετικό τους αποτέλεσμα!

μικροΐνες κερατίνης KMax Milano εξαιρετικό αποτέλεσμα κάλυψης
μικροΐνες κερατίνης KMax Milano για πυκνά μαλλιά σε λιγότερο από ένα λεπτό

Οι μικροΐνες KMax Milano φυσικής κερατίνης είναι ολόιδιες με τα φυσικά μαλλιά! Παρασκευάζονται από φυσικό, αγνό, παρθένο μαλλί με αποτέλεσμα να αναμειγνύονται τέλεια με τα μαλλιά σας, χωρίς να γίνονται ποτέ αντιληπτές, όσο κοντά και αν πλησιάσει κανείς!

Γιατί οι μικροΐνες KMax Milano είναι ασφαλείς!

Οι μικροΐνες KMax Milano κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στην Ιταλία. H διαδικασία παραγωγής σε όλες τις φάσεις της πληροί τα πρότυπα της ποιότητας και της ασφάλειας που απαιτούνται από τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το KMax Milano έχει καταχωρηθεί σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό CE 1223/2009 στην Ευρωπαϊκή Πύλη Κοινοποίησης Καλλυντικών Προϊόντων (CPNP) αρ. 1116192.

Με τις φυσικές, βιολογικές ίνες KMax Milano, που δεν περιέχουν χημικά, είστε ασφαλείς και ταυτόχρονα η εμφάνιση των μαλλιών σας είναι  είναι απόλυτα φυσική και πυκνή!

μικροΐνες KMax Milano και ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων
KMax Milano σειρά προϊόντων για την κάλυψη της αραίωσης και για όγκο σε αραιά, αδύναμα μαλλιά.

Οι μικροΐνες KMax Milano διατίθενται σε 9 φυσικές αποχρώσεις και σε 3 διαφορετικά μεγέθη.  Διαρκούν για περισσότερες από 200 χρήσεις (refill size) και σας εξασφαλίζουν ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα.

Toppik Blog

Για πολλούς, το KMax Milano είναι το πολυτιμότερο μυστικό τους

Το KMax Blog είναι ένα ασφαλές μέρος για ερωτήσεις σχετικά με το KMax Milano προϊόντα και tips ειδικών αλλά και συμβουλές από τους επαγγελματίες.