Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Πώς αντιμετωπίζουν οι διάσημοι την τριχόπτωση;

Πως αντιμετωπίζουν στο Hollywood οι διάσημοι την τριχόπτωση;

Οι celebrities μπορεί να έχουν πολλά χρήματα και επιρροή, αλλά σίγουρα δεν μπορούν να αποφύγουν την τριχόπτωση και την φαλάκρα!  Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που κάνει τις ανδρικές περούκες, αγαπημένο αξεσουάρ των διασήμων του Hollywood στις οποίες καταφεύγουν για να κρύψουν οι διάσημοι την τριχόπτωση τους.
Διάσημοι σε όλο τον κόσμο πειραματίζονται με όλων των ειδών τις ιδέες για να καλύψουν την τριχόπτωση που μπορεί να έχουν στα μαλλιά τους. Κάποιοι αντιμετωπίζουν τριχόπτωση λόγω ηλικίας, κάποιοι λόγω του τρόπου ζωής τους και κάποιοι άλλοι λόγω κληρονομικότητας.
Σε αυτό το άρθρο θα σας αναφέρουμε 6 διάσημους άντρες που παλεύουν με την τριχόπτωση ή την φαλάκρα και πως το αντιμετωπίζουν.

6  άντρες  celebrities που …παλεύουν με την τριχόπτωση!

1. Charlie Sheen
O διάσημος κωμικός ηθοποιός με την «πλούσια» προσωπική ζωή είναι πολύ αγαπητός σε όλους. Εκείνος πάντα φαίνεται σαν τον τέλειο άντρα στον κόσμο, αλλά με τόσες κάμερες στραμμένες πάνω του είναι αδύνατον να μην απαθανατιστούν κάποιες από τις ατέλειες του. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες με διαφορετικά χτενίσματα κάθε μέρα και αυτή είναι μια προφανής ένδειξη ότι τα μαλλιά του δεν είναι αληθινά. Οι φήμες λένε ότι φοράει περουκίνι για να καλύψει την τριχόπτωση και την υποχώρηση του hairline του.
charlie sheen, πως αντιμετωπίζουν οι διάσημοι την τριχόπτωση

2. Jude Law
O Jude Law είναι πολύ γνωστός για τον ρόλο του σε επιτυχημένες ταινίες, όπως το Captain Marvel και The Holiday. Παρόλο που το ταλέντο του στην υποκριτική είναι αξιόλογο, το θέμα της φαλάκρας του έχει συζητηθεί πολύ περισσότερο. Με την τριχόπτωση και το hairline του να οπισθοχωρεί αργά και σταθερά, είναι ξεκάθαρο ότι θα μείνει φαλακρός κάποια στιγμή. Όμως ο Jude Law το έχει αποδεχτεί και δεν προσπάθησε ποτέ να το κρύψει.
jude law, πως πολεμούν οι διάσημοι την τριχόπτωση

3. John Travolta
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να παρουσιάσουμε αυτόν το θρύλο. Η στάση ζωής του είναι πάντα εντυπωσιακή και με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζει και την τριχόπτωσή του. Όπως έχει πει θα κρατήσει τη φαλάκρα του και νιώθει υπέροχα με αυτό. Το 2019 ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram με το νέο του look και το πως αποδέχτηκε την φαλάκρα του. Ένα φαλακρό κεφάλι είναι ωραίο αν ξέρεις πως να το υποστηρίξεις και δεν θα έπρεπε να επηρεάζει την αυτοπεποίθηση σου.
John Travolta,ένας διάσημος με τριχόπτωση

Και ο …James Bond έχει τριχόπτωση!

4. Daniel Craig
Αφού πρωταγωνίστησε στις εντυπωσιακές ταινίες James Bond, όπως το Skyfall και το Spectre, ο Daniel Craig είναι ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς της εποχής μας. Οι υποκριτικές του ικανότητες δεν μπορούν να διαταραχθούν από τίποτα, πόσο μάλλον από τα αραιά μαλλιά του. Με το πέρασμα του χρόνου, έχουμε δει την hairline του να υποχωρεί και τα αραιά σημεία στο κεφάλι του να είναι ήδη πολύ εμφανή.
Daniel Craig -και ο james bond έχει τριχόπτωση

5. Nicolas Cage
Όλοι έχουν παρατηρήσει την αραίωση στο κεφάλι του βραβευμένου με Oscar ηθοποιού, Nicolas Cage. Η αραίωση του είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ανδρογενετικής αλωπεκίας στο Hollywood. Η αραίωση στα μαλλιά του είναι τόσο εμφανής που έκανε κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες να γίνουν viral και ευρέως γνωστές στα Social Media. Όμως καλό θα ήταν να σταματήσουμε τα σχόλια γιατί στην τελική είναι ένας κομψός άντρας με τις δικές του αδυναμίες… όπως έχουν όλοι οι άντρες.
Ο Nicholas Cage έχει αρκετή αραίωση λόγω τριχόπτωσης

6. Matthew McConaughey
Σίγουρα δεν μπορούμε να φανταστούμε έναν γοητευτικό άντρα με αραίωση ή φαλακρό. Δεν ισχύει όμως κάτι τέτοιο για τον Αμερικάνο ηθοποιό Matthew McConaughey! Ενώ έχει υποχωρήσει το hairline του, είναι γοητευτικός και μπορεί να το υποστηρίξει σίγουρα. Παρόλα αυτά εκείνος φαίνεται να μην νιώθει όμορφα με αυτό και το πιο πιθανό είναι ότι έχει προχωρήσει ήδη σε κάποια επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών.
Και με μεταμόσχευση μαλλιών αντιμετωπίζουν οι διάσημοι την τριχόπτωση, όπως ο Matthew McConaghue

KMax Blog - Άρθρα & Tips για φυσικά πυκνά μαλλιά!

Μάθετε τα πάντα αναφορικά με τα προϊόντα KMax Milano και βρείτε tips και συμβουλές από τους επαγγελματίες