Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Αντρικά κουρέματα για να καλύψετε την αραίωση των μαλλιών

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καλύψετε την αραίωση των μαλλιών σε όλες τις περιοχές, ακόμα και μπροστά. Ένας από αυτούς είναι το σωστό κούρεμα. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιο κούρεμα είναι το καλύτερο για εσάς; Εάν η μπροστινή γραμμή των μαλλιών σας έχει υποχωρήσει ή έχετε πολύ λεπτά μαλλιά, επιλέξτε ένα κούρεμα με βάση το στυλ σας και το σχήμα του προσώπου σας.
Πριν επιλέξετε να ξυρίσετε ή να κουρέψετε τα μαλλιά σας, έχετε και άλλες επιλογές για να «παίξετε» και να καλύψετε την αραίωση των μαλλιών, ή να τραβήξετε τα βλέμματα όσων σας παρατηρούν μακριά από την περιοχή που φαίνεται αραιή.
Οι ειδικοί του KMax προτείνουν:

Μακριά μαλλιά για τους πιο τολμηρούς

Αν είστε ή νιώθετε νέοι, αφήστε τα μαλλιά σας να μακρύνουν και πιάστε τα κότσο Είναι ένα πολύ μοντέρνο χτένισμα που βοηθά ν κρύψετε την αραίωση των μαλλιών αποτελεσματικά.


Extra Tip: Αν επιλέξετε ένα τέτοιο χτένισμα, αποφύγετε να τραβάτε υπερβολικά τα μαλλιά σας προς τα πίσω για να μην τα ταλαιπωρείτε. Για την τελική πινελιά και για να κρατήσει το χτένισμα για ώρες, η λακ KMax Fixing Spray θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Κούρεμα για άνδρες με ψηλό μέτωπο και υποχώρηση της μπροστινής γραμμής

Έχετε μεγάλο μέτωπο και η μπροστινή γραμμή των μαλλιών σας έχει υποχωρήσει; Παίξετε με τα μήκη, Αν έχετε κανονικά προς λεπτά, αλλά αραιά μαλλιά, με ψηλό μέτωπο επιλέξτε ένα κούρεμα με κοντά πλαϊνά, διατηρώντας μεγαλύτερο μήκος στο πάνω μέρος. Μπορείτε ακόμα και να ξυρίσετε τα πλαϊνά, ανεξάρτητα από το αν έχετε ίσια, σπαστά ή σγουρά μαλλιά.

Extra Tip: Αν τα μαλλιά σας είναι αρκετά πιο μακριά στο πάνω μέρος του κεφαλιού, το KMax Concealing Styling Gel θα δώσει στυλ στα μαλλιά σας, ενώ θα καλύψει και την αραίωση.

Κοντά μαλλιά με υποχώρηση του hairline

Αν τα μαλλιά σας είναι πολύ λεπτά και αραιά, οι ειδικοί του KMax προτείνoυν ένα πολύ κοντό κούρεμα – όχι ξυρισμένο – δημιουργώντας ένα ωραίο ατημέλητο εφέ.


Extra Tip: Να θυμάστε ότι αν έχετε λεπτά και κοντά μαλλιά, το δέρμα είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένο στον ήλιο. Επομένως, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε αντηλιακή προστασία καθ’ όλη τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού (και όχι μόνο όταν πηγαίνετε στην πισίνα ή στη θάλασσα!).

Ένα επιπλέον κόλπο για να καμουφλάρετε τα λεπτά μαλλιά

Κάντε λιγότερο εμφανή την αραίωση των μαλλιών σας, εστιάζοντας σε κάτι άλλο. Και εδώ μιλάμε για τον παράγοντα γένια.
Τα γένια και το μούσι είναι ένα εξαιρετικό κόλπο για να αποσπάσετε την προσοχή από τα μαλλιά, εστιάζοντας στο πρόσωπο.

Το τέλειο κούρεμα για κροτάφους που υποχωρούν

Σε όσους οι κρόταφοι έχουν αρχίσει να υποχωρούν, ένα πολύ κολακευτικό κούρεμα είναι το “dandy chic”. Το παιχνίδι με το μήκος στο κέντρο και στο επάνω μέρος του κεφαλιού είναι το κλειδί. Κουρέψτε τα πλαϊνά και το πίσω μέρος πιο κοντά και στο επάνω μέρος κρατήστε ένα τέτοιο μήκος ώστε τα μαλλιά να κινούνται ελεύθερα προς τη μία πλευρά ή προς τα πίσω.

Η συμβουλή μας: Τα μεσαίου μήκους και τα πιο μακριά μαλλιά, τείνουν να εμφανίζουν λιπαρότητα, επειδή τα αγγίζουμε πιο συχνά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, προτείνουμε να χρησιμοποιείτε το ξηρό σαμπουάν Kmax Volumizing Root Spray για να εξαλείψετε την περίσσεια λιπαρότητα και να δώσετε άμεσα όγκο στα λεπτά μαλλιά.

Κούρεμα για τα πρώτα σημάδια αραίωσης

Αρχίζετε να βλέπετε τα πρώτα σημάδια αραίωσης; Τώρα που η αραίωση των μαλλιών δεν είναι τόσο έντονη, χρειάζεστε ένα κούρεμα που να δίνει όγκο και πυκνότητα στα μαλλιά μας.
Αυτό που προτείνουμε είναι ένα “layered” κούρεμα. Με κοντύτερα πλαϊνά και μακρύτερα στην κορυφή για να δώσετε περισσότερο όγκο  στα μαλλιά.


Η συμβουλή μας: Αν έχετε λεπτά μαλλιά, επιλέξτε ένα σαμπουάν για όγκο, όπως το Kmax Volumizing Shampoo. Εκτός από το να καθαρίζει απαλά το τριχωτό της κεφαλής, δίνει όγκο στα μαλλιά. Ενισχύει τα μαλλιά από μέσα και χαρίζει μια πιο πυκνή και υγιή εμφάνιση.

Κούρεμα για να καλύψετε την κορυφή

Όταν η αραίωση εστιάζεται κυρίως στην κορυφή, προτείνουμε ένα κούρεμα που θα εκμεταλλευτείτε τα μαλλιά της μπροστινής περιοχής για να δώσετε όγκο και να καλύψετε το πίσω μέρος.
Η συμβουλή μας: Όταν η αραίωση των μαλλιών κάνει εμφανή τα πρώτα της σημάδια, είναι καλό να επιλέξετε ένα ειδικό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης. Εμπλουτισμένο με ενεργά συστατικά κατά της τριχόπτωσης, το Kmax Stimulating Shampoo έχει διπλή δράση: σταματά την τριχόπτωση και προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών.

Ίνες πύκνωσης μαλλιών KMax: ο κρυφός σας σύμμαχος κατά της αραίωσης των μαλλιών

Δοκιμάστε τις ίνες πύκνωσης μαλλιών Kmax και καλύψτε την αραίωση των μαλλιών σας. Απλά εφαρμόστε το KMax στην αραιωμένη περιοχή που θέλετε να καλύψετε και θα δείτε μέσα σε δευτερόλεπτα τα μαλλιά σας να γίνονται ξανά πυκνά. Εντυπωσιακή πυκνότητα άμεσα και φυσικά!

KMax Blog - Άρθρα & Tips για φυσικά πυκνά μαλλιά!

Μάθετε τα πάντα αναφορικά με τα προϊόντα KMax Milano και βρείτε tips και συμβουλές από τους επαγγελματίες