Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Τι είναι το KMax

To KMax Milano περιλαμβάνει μια σειρά προϊόντων κάλυψης της αραίωσης και φροντίδας των λεπτών και αδύναμων μαλλιών. Εδώ και 20 χρόνια χαρίζει αυτοπεποίθηση και κάνει εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες να αισθάνονται πιο σίγουροι με τα μαλλιά τους.

Η σειρά KMax αποτελείται  από καλυπτικά προϊόντα, όπως είναι οι ίνες πύκνωσης μαλλιών, το color spray και το scalp shader, προϊόντα styling όπως είναι η Fixixng Spray και το Styling gel αλλά και από εξειδικευμένα σαμπουάν και leave in conditioner που φροντίζουν όχι μόνο τα μαλλιά αλλά και το τριχωτό της κεφαλής.

Τι είναι το KMax;

Οι ίνες πύκνωσης μαλλιών Kmax είναι ένα επαναστατικό προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά άτομα με αραιά μαλλιά να αποκτήσουν μια φυσική όψη, γεμάτη μαλλιά. Οι ίνες πύκνωσης μαλλιών είναι κατασκευασμένες από φυσική κερατίνη, η οποία είναι η ίδια πρωτεΐνη που συνθέτει τα ανθρώπινα μαλλιά. Διατίθενται σε 9 αποχρώσεις για να ταιριάζουν με οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών και μπορούν εύκολα να εφαρμοστούν χαρίζοντας φυσική κάλυψη, πυκνότητα και όγκο, ακόμα και στα πιο αραιά μαλλιά.

Το Color Spray εκτός από κάλυψη της αραίωσης, προσφέρει και άμεση κάλυψη της ρίζας, των λευκών και των γκρίζων μαλλιών.

Τέλος το Scalp Shader προσφέρει απόλυτη κάλυψη σε μεγαλύτερα στάδια αραίωσης των μαλλιών, ενώ είναι ιδανικό για καλοσχηματισμένα φρύδια.

Ποια τα πλεονεκτήματα του KMax;

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των ινών πύκνωσης μαλλιών Kmax είναι ότι είναι κατάλληλες για οποιονδήποτε έχει αραιά μαλλιά ανεξάρτητα από την αιτία που προκαλεί αυτήν την αραίωση.. Είτε αντιμετωπίζετε τριχόπτωση λόγω κληρονομικότητας, ή ηλικίας ή λόγω κάποιας ιατρικής πάθησης, οι ίνες πύκνωσης μαλλιών Kmax μπορούν να σας χαρίσουν μια πιο νεανική και γεμάτη αυτοπεποίθηση εμφάνιση. Είναι επίσης ασφαλή στη χρήση, καθώς είναι απαλλαγμένα από επιβλαβείς χημικές ουσίες και είναι υποαλλεργικά, καθιστώντας τα κατάλληλα για άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

Οφέλη των προϊόντων KMax :

Τα προϊόντα KMax προσφέρουν πολλά οφέλη στα άτομα με αραιά μαλλιά ή τριχόπτωση. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Την άμεση κάλυψη των περιοχών που έχουν αραιώσει δίνοντας μια απόλυτα φυσική όψη.
  • Προσθέτουν όγκο και πάχος στην τρίχα.
  • Ενισχύουν την αυτοπεποίθηση βελτιώνοντας την εμφάνιση των αραιωμένων μαλλιών.

Πλεονεκτήματα του KMax

To πλεονέκτημα των ινών Kmax είναι ότι είναι ουσιαστικά μη ανιχνεύσιμες. Οι ίνες χάρει στον στατικό ηλεκτρισμό, αναμειγνύονται τέλεια με τα δικά σας μαλλιά, χωρίς να ξεχωρίζουν και χωρίς κανείς να μπορεί να καταλάβει ότι τις χρησιμοποιείτε.

 Ασφάλεια του KMax

100% φυσικό και μόνο 2 συστατικά.

Οι ίνες Kmax είναι 100% φυσικές. Όπως μπορείτε να δείτε στην ετικέτα, αποτελούνται μόνο από δύο συστατικά: κερατίνη (99,9 %) και πυρίτιο (ένας φυσικός αντισυσσωματικός παράγοντας του οποίου το ποσοστό είναι πολύ κάτω από 0,1%). Αυτό σημαίνει ότι οι ίνες μαλλιών Kmax δεν περιέχουν οποιαδήποτε χημικά συστατικά, όπως συντηρητικά, χρωστικές ή άλλες ουσίες, σεβόμενοι απόλυτα τα μαλλιά και το δέρμα σας και αποφεύγοντας κάθε πιθανό κίνδυνο αλλεργιών.

Αυτή είναι η κύρια διαφορά από άλλες ίνες μαλλιών από φυτικά υλικά όπως βαμβάκι ή από συνθετικό υλικό όπως ρεγιόν, νάιλον κ.λπ., που λόγω της σύνθεσής τους φαίνονται αφύσικές, πέφτουν, συσσωματώνονται και φεύγουν εύκολα από τα μαλλιά.

Προερχόμενες από 100% φυσική πηγή χρώματος (χωρίς επιπλέον χημικές χρωστικές), οι ίνες κερατίνης Kmax έχουν υφή και εμφάνιση σχεδόν πανομοιότυπη με τη φυσική τρίχα, εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα σε σύγκριση με άλλες ίνες που διατίθενται στην αγορά.

Τα προϊόντα Kmax κατασκευάζονται με συστατικά υψηλής ποιότητας και υποστηρίζονται από επιστημονική έρευνα για να διασφαλιστεί ότι προσφέρουν βέλτιστα αποτελέσματα. Όλα τα προϊόντα της σειράς KMax κατασκευάζονται σύμφωνα με τους πιο αυστηρούς κανόνες, κανονισμούς, ποιοτικούς ελέγχους και πιστοποιήσεις και είναι και δερματολογικά ελεγμένα, ως επιπλέον εγγύηση για τον χρήστη.

Τρόπος χρήσης του KMax

Οι ίνες πύκνωσης μαλλιών Kmax είναι εύκολες στη χρήση και στην εφαρμογή. Απλώς ανακινήστε το δοχείο πάνω από την περιοχή αραίωσης και βάλτε απαλά τις ίνες στη θέση τους χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας ή μια βούρτσα. Οι ίνες θα κολλήσουν στα υπάρχοντα μαλλιά σας και θα δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση των πιο πυκνών, πιο γεμάτων μαλλιών. Οι ίνες μαλλιών Kmax είναι επίσης αδιάβροχες και ανθεκτικές στον ιδρώτα, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα παραμείνουν στη θέση τους όλη την ημέρα.

Τρόπος χρήσης του color spray: Ανακινήστε πολύ καλά πριν τη χρήση. Κρατήστε το δοχείο 10-15cm μακριά από το κεφάλι σας και ψεκάστε στις αραιωμένες περιοχές που θέλετε να καλύψετε. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας ή μια βούρτσα για να κατανείμετε ομοιόμορφα το σπρέι και να φορμάρετε τα μαλλιά σας ως συνήθως. Το σπρέι θα παραμείνει στη θέση του μέχρι το επόμενο λούσιμο.

Τρόπος χρήσης του scalp shaderQ Περάστε το πινέλο πάνω στο scalp shader για να πάρετε το προϊόν, στη συνέχεια εφαρμόστε το ειδικό πινέλο στα σημεία που θέλετε να καλύψετε και γεμίστε τα μέχρι να πετύχετε την επιθυμητή κάλυψη.

Δείτε εδώ αναλυτικά τον τρόπο χρήσης όλων των προϊόντων KMax.

Συμπερασματικά, το Kmax είναι μια ασφαλής, αποτελεσματική και εύχρηστη λύση για όποιον θέλει να βελτιώσει την εμφάνιση των αραιωμένων μαλλιών. Είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες, για άτομα όλων των ηλικιών και για όλους τους τύπους  μαλλιών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με άλλα προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Είτε θέλετε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας είτε απλά θέλετε να αποκτήσετε πιο πυκνά μαλλιά, το Kmax μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Γιατί λοιπόν να μην το δοκιμάσετε και να δείτε μόνοι σας τη διαφορά;

 

KMax Blog - Άρθρα & Tips για φυσικά πυκνά μαλλιά!

Μάθετε τα πάντα αναφορικά με τα προϊόντα KMax Milano και βρείτε tips και συμβουλές από τους επαγγελματίες