Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Το μυστικό για την τέλεια εφαρμογή του kmax

Φυσική εμφάνιση VS εμφάνιση Νεάντερταλ

Ο δημιουργός και ιδιοκτήτης του KMax Milano, Roberto Vezzi μας δείχνει με τον πιο παραστατικό τρόπο ότι η υπερβολική ποσότητα των προϊόντων κάλυψης της αραίωσης μπορεί τελικά να έχει κάθε άλλο παρά κολακευτικά αποτελέσματα.

 

Αν δεν θέλετε η εμφάνισή σας να θυμίζει άνθρωπο των σπηλαίων- όπως λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος – μην υπερβάλλετε ποτέ στην χρήση των προϊόντων κάλυψης της αραίωσης της σειράς KΜax.

“Ένα φυσικό αποτέλεσμα που περνάει απαρατήρητο επιτυγχάνεται μόνο με τη συνετή και «έξυπνη» χρήση των ινών πύκνωσης, του color spray ή του scalp shader, είτε αυτά χρησιμοποιούνται μόνα τους ή σε συνδυασμό μεταξύ τους. Συχνά συναντώ ανθρώπους που χρησιμοποιούν με τελείως λάθος τρόπο το KMax και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι όχι μόνο αφύσικο, αλλά πραγματικά… φρικτό!”

H εξίσωση «όσο περισσότερο προϊόν χρησιμοποιώ και όσο πιο συχνά, τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα» είναι κάτι που είναι τελείως λάθος όταν έχουμε να κάνουμε με προϊόντα κάλυψης της αραίωσης.

Αντίθετα, για ένα τέλειο αποτέλεσμα που να περνάει απαρατήρητο, είτε χρησιμοποιούμε τις ίνες πύκνωσης μαλλιών, είτε το scalp shader είτε το color spray, αυτό είναι εφικτό μόνο όταν χρησιμοποιούμε τα εν λόγω προϊόντα με μέτρο.

Σε όποιο σημείο και αν τα εφαρμόζονται είτε στα μαλλιά, είτε στα γένια, είτε στα φρύδια  (εν ολίγοις, όπου πάρχουν τρίχες ή χνούδι), ο «χρυσός κανόνας» που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι πάντα ο ίδιος: ΠΟΤΕ μην το παρακάνετε.

Εάν τώρα μάθατε τα προϊόντα KMax και είστε νέοι στη χρήση, μην αποθαρρύνεστε εάν το αποτέλεσμα δεν σας φαίνεται τέλειο από την αρχή (αν και αυτά τα προϊόντα είναι πραγματικά πολύ εύκολα στη χρήση). Να θυμάστε ότι το μόνο που χρειάζεται είναι εξάσκηση για να βρείτε τη σωστή ποσότητα και την σωστή εφαρμογή ώστε το αποτέλεσμα να είναι τέλειο και απόλυτα φυσικό.

Εδώ θα βρείτε φωτογραφίες και videos με οδηγίες για τον τρόπο χρήσης όλων των προϊόντων κάλυψης KMax για ένα πραγματικά τέλειο αποτέλεσμα.

 

KMax Blog - Άρθρα & Tips για φυσικά πυκνά μαλλιά!

Μάθετε τα πάντα αναφορικά με τα προϊόντα KMax Milano και βρείτε tips και συμβουλές από τους επαγγελματίες